Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Go down

Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by ashashi on 25th July 2007, 11:38 am

Siapa yang benci ama gurunya
avatar
ashashi
Immortal Ice Galaxian
Immortal Ice Galaxian

Jumlah posting : 2451
Age : 24
Localisation : U.S.A.Gakure
Registration date : 2007-07-24

View user profile http://interf.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by runz luv black on 25th July 2007, 2:33 pm

weks...
klo ini mah sebaiknya masuknya ke sekmen General Talk aja...^^
avatar
runz luv black
Ice Storm
Ice Storm

Jumlah posting : 1205
Age : 29
Localisation : Bandunggakure
Registration date : 2007-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by ashashi on 25th July 2007, 3:14 pm

iya gua salah masukin nih TT
avatar
ashashi
Immortal Ice Galaxian
Immortal Ice Galaxian

Jumlah posting : 2451
Age : 24
Localisation : U.S.A.Gakure
Registration date : 2007-07-24

View user profile http://interf.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by hatake kakashi on 25th July 2007, 8:49 pm

sorii...topik ini gw lock...bwt ashashi bikin yg baru aja di general talk okeee...??
tenkyu...m(-_-)m
avatar
hatake kakashi
Immortal Ice Galaxian
Immortal Ice Galaxian

Jumlah posting : 3062
Age : 33
Localisation : konohagakure
Registration date : 2007-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum