Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

View previous topic View next topic Go down

Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by ashashi on 25th July 2007, 11:38 am

Siapa yang benci ama gurunya
avatar
ashashi
Immortal Ice Galaxian
Immortal Ice Galaxian

Jumlah posting : 2451
Age : 23
Localisation : U.S.A.Gakure
Registration date : 2007-07-24

View user profile http://interf.forumhope.com

Back to top Go down

Re: Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by runz luv black on 25th July 2007, 2:33 pm

weks...
klo ini mah sebaiknya masuknya ke sekmen General Talk aja...^^
avatar
runz luv black
Ice Storm
Ice Storm

Jumlah posting : 1205
Age : 27
Localisation : Bandunggakure
Registration date : 2007-03-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by ashashi on 25th July 2007, 3:14 pm

iya gua salah masukin nih TT
avatar
ashashi
Immortal Ice Galaxian
Immortal Ice Galaxian

Jumlah posting : 2451
Age : 23
Localisation : U.S.A.Gakure
Registration date : 2007-07-24

View user profile http://interf.forumhope.com

Back to top Go down

Re: Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by hatake kakashi on 25th July 2007, 8:49 pm

sorii...topik ini gw lock...bwt ashashi bikin yg baru aja di general talk okeee...??
tenkyu...m(-_-)m
avatar
hatake kakashi
Immortal Ice Galaxian
Immortal Ice Galaxian

Jumlah posting : 3062
Age : 32
Localisation : konohagakure
Registration date : 2007-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Bagi kalian yang BT ama skul kita berbagi cerita

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum